AttilaCanarias Creative Commons License 2014.04.20 0 0 9284

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Magam is Timeshare-tulajdonos voltam 7-8 évig. Ezalatt kétszer vettem igénybe szállást, cseredíjjal. Több év kihasználatlanság után sikerült megszabadulnom tőle, természetesen jelentős veszteséggel. Ezután kezdtem el gondolkozni egy itthon is piacképes szisztémáról. Azt hiszem, mostanra érett meg a gondolat, ezért pár napja megkezdtük a reklámot. Egyelőre csak Tenerifén érhető el a szállás, de remélhetőleg gyorsan terjeszkedésnek indulhat.

 

Röviden reagálnék a hozzászólásokra.

2047: természetesen nem a lehúzást szeretném fejleszteni. Az alapötlet és a jó dolgok megmaradtak, minden más eltűnt.

2048: nevezhetjük felebaráti szeretetnek is, bár mindig lesznek majd, akik kifogást találnak benne.

2050: annyi pénzem nincs, hogy én üdültessem a fél országot. Erre néhány szociális alapítvány szakosodott.

2051: igen, én is ezeket találtam a legnagyobb negatívumoknak. Sikerült kiszűrni őket.

2049: csak az alapgondolatokat írnám le, összehasonlítva a TS-rendszerrel. Nem szeretném, ha reklámnak tűnne. Az egyszerűség kedvéért maradjunk Tenerifénél.

 

  • Belépési díj: TS: 3,5-4,5 millió forint. Nálunk 800.000-től. További különbség, hogy TS esetében ezt az összeget soha nem fogod viszontlátni. A másodlagos piacon jellemzően néhány év alatt a bekerülési ár 20-30 százalékát talán sikerül megkapnod. Nálunk ez az összeg csak egy letét, amely előre tervezhető időpontban, hiánytalanul visszakerül az ügyfélhez.
  • Éves tagdíj / karbantartási díj: TS: 50.000-200.000 forint. Nálunk nincs.
  • Cseredíj: TS: 30.000-60.000 forint. Nálunk nincs.
  • Cseredíj nélkül elérhető szálláshelyek száma: TS: 1 darab, ahová az üdülési jogod szól. Nálunk kb. 600 szálloda és 900 villa/apartman, igény szerint.
  • Üdülés időpontja: TS: vagy előre fixen meghatározott hét, vagy választható. Nálunk egész évben, a szabad helyek függvényében.
  • Eljutás a reptérről a szálláshelyre: TS: saját fantáziád szerint. Mi most visszavonásig ingyenes transzfert adunk érkezéskor és elutazáskor is.

 

Dióhéjban ennyit tudtam pár perc alatt összeszedni.