Dontotika Creative Commons License 2014.04.19 0 1 336131

Az te vagy, bem mondtam,hogy minden bontós ilyen  !

 Nekem az off autónál van olyan bontós aki köztudottan csinál(t) hasonló dolgokat. Volt is ügy belőle egy motor bukott konkrétan és ráadásúl ismerősnek adta el.  

 

 Amúgy meg ha már ilyen kedvesen szólítottál meg ,akkor engedd meg ,hogy viszonozzam. Elöbb kérdezd meg ha már így osztod nekem az észt ,hogy pontosan mi is volt, mi történt . Aztán megiszom a lőrét (ha már nálad ez a szójárás) az egészségedre. Elmondta az első másodpercben ,hogy itt nincs és nem is volt 203-as (20 éve bontó állítólag) ,nem nagyon kellett oldani a beszélgetést mert indultam is volna. Ugyanis az ajtóba álltam a kapu elött és úgy jöttek ki ketten hozzám. És szó szerint "bemérték" szinte az autót.  Más az mikor valaki elbeszélget és az autó iránt érdeklődik és más mikor valaki kimondottan az autóra koncentrál. Oldottabb hangulat nem kellett,nem hátmasszást kértem... Gratulálok, te is ügyes vagy.

 

  Ha netán tévedek és valóban csak az autó állapotát  nézegette- "csodálta",akkor én örülök a legjobban de  szerintem akkor sem adtam okot neked,hogy így válaszolj. 

Előzmény: FSO Papa (336122)