ga_zsi Creative Commons License 2014.04.16 -1 0 15904

Meg tudod mondani ennek a terméknek a nevét, és azt, hogy lehet kapni?

Egyébként sziasztok. Évekkel ezelőtt többet olvastalak benneteket, aztán abbamaradt. Kb. 20 éve vettem észre magamon az első kiütést, amiről persze fogalmam sem volt, hogy mi. Úgy 14 évvel ezelőttig volt kecskénk, addig kecsketejet ittam, nem tudom hogy ezért-e, de amióta nem ezt iszom, jöttek ki rajtam. először csak kevés, aztán egyre több. Persze doki, stb..... drága krémek, amik ideig-óráig jók, a pénztárcámnak viszont sajnos nagyon nem jó. Úgyhogy pár éve már nem járok orvoshoz, hanem kb. hetente 2 sófürdő, vagy sószappan használat és baba testápoló. El nem múlt, de legalább szinten tudtam tartani. Eddig. Ugyanis kb 2 hete elkapott valami nyavaja. Fájt a torkom, és rettenetesen köhögök. Plusz alig van hangom. gyógyszert nem szedek rá, viszont rengeteg mézet, kalciumot, Diapulmon inhalálót használok. Pár napja kaptam egy üvegcse propoliszt is. Ugyanis úgy másfél hete a sömim bedurrant, de rendesen. A két karom szó szerint bordó,  a hátam szinte a teljes. Ja és annyira szárad, hogy folyamatos kenés mellett is hámlik. Lassan ott tartok, hogy - ha nem a köhögés miatt vagyok fent - nem tudok aludni tőle. Fáj, éget. Tudom, doki kellene, de nálunk az minimum egy nap még bejelentkezéskor is, rengeteg pénz, már csak a kiterjedés miatt is. Plusz sajna a régi tapasztalatok alapján nem bízom a dokiban. A tegnapi beszerzésem egy kecsketejes szappan, mintha egy picit jobb lenne tőle így fél nap után.

nem szokott zavarni, ha megnéznek a strandon, nem vagyok már 20 éves, se nem 40. igaz csak vízpartra járok, a nap egyébként is jót tesz.

Itthon van egy kis müa.medencém, ha már jó az idő, minden nap legalább egy óra napozás, sós vízben ázás a program. Aztán jöhet a házimunka. A nap nagyon jó hatással van. Ehhez kellene nekem a kénes fürdő. Köszi előre is.

Előzmény: eukariota (15891)