golyós Creative Commons License 2014.04.15 0 0 98739

Azér, 2 liternél indul meg, mer a  Te thizéd olyan átmérőjű, meg a bemenő cső olyan hosszú hogy a folyadéxint akkor éri el. A nyomást egyszerűen meg tudod növelni, ha a hűtő után a kifolyó csőre

U alakban csövet teszel. Persze ez nem csak a vízzáras főző miatt  zsákutca!  Én már főztem vákuum alatt is így merem állítani a fentit. Arról meg csak az aromamolekulák tudnának mesélni hogy milyen 2x kicsit megkínozva lenni, mint 1x nagyon..... A vákkumos tapasztalatom az, hogy akkor jobb, ha a legkevesebb akadályt leküzdve elhagyják a forró teret.

A Kísérlet csak akkor számit, ha ugyanabból az alapanyagból csinálsz párhuzamos fózést egyszer így egyszer úgy , mert a körte az almával nem játszik.

üdv.g.

Előzmény: Mcc69 (98724)