elemzo9999 Creative Commons License 2014.04.14 0 0 7285

Rosszak az idegeid, egy sör nem elég, igyál kettőt.

 

Nem kell leszólni a "parasztokat" a nagyon okos és híres tüzeléstechnikai iparág már így is totál hülyének nézi őket. a roppant gazdaságos fém dobozok és hasonlóan fejlett kandallóbetétek eladásával.

Persze mind 99% -os hatékonyságú.

 

Az országban kb. 7 millió "paraszt" használ egyedi fűtőeszközt, 2 millió épületben kb. és csak egy része gázkazán, amit hamarosan kikapcsolhatnak mert nem tudják kifizetni a gázt.

 

Miért nem oldottad meg eddig Te mint  hatalmas IQ-val rendelkező ezt az apró problémát?

 

A béltermék készülék már a következő szezonban teljesen automatikusan szabályozott kimenő füstgáz hőfokkal fog rendelkezni (meg ne kérdezd hogyan), és az alap fűtésen kívül alternatív módon készít +melegít vizet vagy kapcsolható légfűtésre  és a kimenő hőfok alapján beállítható a maximális hatékonyság. Így már nem kell méregetni sem, mert minek.

Az emissziós értékek az egy másik móka most azt nem ismertetem, de a maximális tűztér hatékonyság miatt az emissziós értékek simán teljesítik a tv. elvárásokat.

Lemaradtál, ennyi.

 

Mellesleg,  ha utána olvasol, egyetemen tanítják az irracionálisan gondolkodókkal történő kapcsolattartást (magyarul hogyan kell a hülyékkel tárgyalni, eladni nekik valamit stb.)

 

 

Igen nagy üzlet ez, sajnos nekem is utána kell olvasnom, és akkor sikeresebben tudnálak meggyőzni ha szükségem lenne rá, de nincs.

 

Előzmény: kekov (7284)