szergely22 Creative Commons License 2014.04.13 0 0 95581

Mint írtam, nem akarok belemenni egy parttalan vitába, de:

-nem vagyok tagja a videón szereplő csapatnak, de tisztelem és elismerem a munkájukat, és persze személyesen ismerem a tagjait....

-egy másik klub aktív tagja vagyok és nálunk a digitális rendszer van kiépítve.

ebből kiindulva tudom, mibe kerül, milyen munkát igényel és milyen buktatói vannak a dolognak,

-egy Fremos-s összejövetel teljesen másról szól, így nem igazán lehet párhuzamot vonni a kettő között, ezt illene tudnod.

-egy kiállítás minimum 3 napos, te mint szervező tudnál szállást, étkezést stb biztosítani a kellő számú személyzetnek?, mert digitalizálás ide vagy oda, azért kell pár ember a működtetéshez, ha mozgalmas üzemet szeretnél és persze ne ugyan az a szerelvény kergesse a saját farkát.

- ha nem szervező vagy, hanem klub tag, eltudsz -e szakadni otthonról 3 napra és zsebből finanszírozni a költségeket? arról nem is beszélve, hogy nehéz összeszedni az üzemeltető embereket, mert kevesen érnek rá akár család akár a munkájuk miatt.

-Tamásék nem ma kezdték a dolgot, így elég sok moduljuk van ami már évek óta meg van,még a digitális korszak előttről. Ezek átépítése digitálissá, nem annyiból áll, hogy átnevezzük. Szakaszolások, kitérők újra betáplálása, polarizálás stb... ez nem kis munka, főleg több modul esetén,

-én is részt vettem pár kiállításon és még sosem hallottam kritikát amiatt, hogy a váltókon gyorsan ment át a vonat vagy hirtelen állt meg, annál inkább érdekelte az embereket a kidolgozottság, részletesség,

Ne haragudj kedves alsó madárfogás, de szerintem te csak madártávlatból látod ezeket a dolgokat és közben szakértőt játszol.

Egyet tudok ajánlani, kerüld el ezeket a kiállításokat és nem ér csalódás. A többi vendég meg majd önállóan eldönti, hogy visszakéri -e a pénzét vagy sem.

Előzmény: alsó madárfogás (95576)