Pirosulti Creative Commons License 2014.04.13 0 0 9248

Kedves Sorstársak!

 

Találkozott már más is a Timeshare Market INC Kft.-vel üdülési jog eladása kapcsán?

 

Mi tegnap voltunk a megbeszélésen, mert bennünket is azzal csábítottak, hogy semmit nem kell előre fizetni, mindent csak utólag. Ez persze nem volt igaz, de már a sokadik megbeszélésen vagyunk túl és már meg sem lepődtünk. Az eladás minimál ára után járó jutalékot (kb. 1 millió Ft-ot) előre be kellett volna fizetni, mivel az értékesítés után a teljes eladási árat nekünk utalják, és Ők (!!!) nem bíznak meg bennünk, hogy a nekik járó jutalékot majd nem fogjuk kifizetni.  Érdekes módon némi alkudozás után már megelégedtek a minimum 200 e Ft-is. Ezenkívül be kell fizetni a klubtagsági díjat is évi 24 e Ft-ot, szerencsére időarányosan 18 e.

Mivel a barátnőm nagyon meg akar szabadulni legalább az egyik üdülési jogától belementünk. Ami még csábító volt, hogy azt ígérték: ha nem sikerül eladni, akkor ezt a pénzt egy kód segítségével kivehetjük arról a számláról amire befizettük. (?!)

Kérem azokat, akiknek valamilyen információjuk van a fenti vállalkozásról, kérem osszák  meg velem, további tapasztalataimról én is beszámolok.