taki.zoli Creative Commons License 2014.04.11 0 0 9239

Ígértem még egy sztorit:

Az egyik barátomnak Murauban van egy 4 fős síelős hete. 4,290,000 Ft-ért vette. Elhívták a Prime Holiday Club előadására azzal, h. készpénzért megveszik a hetét.

És valóban, kőkemény 100,000 – tehát százezer – forintot fizettek is volna, ami természetesen nem tetszett neki. Erre felajánlották, hogyha befizet 260,000 Ft-ot, akkor rövid időn belül külföldieknek el tudják adni úgy, h. ő kap érte 5,200,000 Ft-ot.

Csak azért nem borította rájuk az asztalt, mert – mint kiderült – korábban már megbízta a Magic Holiday-t (náluk én is jártam, amiről írtam már korábban), és mielőtt elment ezekhez, beszélt Kiss Attilával, aki elmondta neki, h. mire számítson.

Mellesleg eddig még a Magic se adta el a hetét, viszont 150,000 Ft-ért kiadta az ideit. A fenntartási költsége 300 valahány euró, tehát a megbízási díja már kb. visszajött neki.

 

Más:
Ugyanennek a barátomnak van Keszthelyen is egy joga, amit vissza akart adni az Abbáziának. Személyesen beszélt lent az igazgatóval, aki elhajtotta, mondván, ha nem fizeti ki az idei fenntartásit, akkor találkoznak a bíróságon.
Volt itt valaki, akinek sikerült visszaadni a hetét. Megírná, h. kinek címezte? Bár gyanítom, h. a barátomnak már dafke se fogják visszavenni a hetét ezek után.

 

És még valami. Kapom a Magictól a hírlevelet, és a legutóbbiban ezt olvastam:


„Ügyfeleink megbízásából a következő üdülési jogokat keressük bérbevétel céljából:

Velence - Resorts Spa-ban 4 fős apartmant a 27-34. hét között

Nemesnépen 2 fős apartmant júniusban valamikorra

Horvátországban, a Waterman Holiday Clubba 4-6 fős apartmant 2 hétre, 27-29. hét között”

 

Ha van ilyen hetetek, vegyétek fel velük a kapcsolatot, kíváncsi lennék, mennyit ajánlanak érte?