Marshallplast Creative Commons License 2014.04.11 0 0 29461

Sziasztok!

 

Csabi vagyok, bocs mindenkitől hogy megint írok, de végre lett sok rendelésem és ha tudnátok egy nekem való kocsit papírokkal, jónak tűnő motor-váltóval. Törés, kaszni repedés, kárpit hiba nem gond csak meg legyen mindene kapaszkodjatok olyan 100.e ft körül..esetleg némi javaslattal a szállításra mert se horgom így se trailerem, ennyiért meg menni a lábán ugye biztos nem tud egy kocsi amennyit ma kérnek értük. 

  Szóval ha esetleg valakinek mondjuk Dénesnek már sok a kocsi az udvaron és egy pont nem fér el aminek van papírja, vacak a gumija, tele van lyukkal, de még működik kérlek szóljatok én meg igyekszem ahogy tudok mert tényleg közel az év vége és akkor jó lenne ha már itt állna a kocsim. 

  Dilemmáztam hogy 350-450 köröl kapok olyat amit csak át kell pasztázni meg "néhol" hegeszteni kell, de így is nehéz össze szedni család mellett valamennyit mert mindig másra kell a pénz mint minden rendes családban, meg csak számoljátok ki mennyi idő ha 2-4 nap alatt van készen egy modellhajó és 6-11.000 ret keresek rajtuk -ha van elég rendelésem.

  Esetleg ha nincs ilyen valahol Győr környékén vagy Sopronban láttam régen egy Fierót, piros, 2.8 V6 papír nélkül 150 ért de még egész fitt, nincs szét a kárpit sem és a motor is jó ha valami ilyesmit tudtok már Fierót ami V6 -os nem automata váltós szólhattok majd mert nem találom a kocsit. 

  Fiat X -Fiero V6 remélem nov 10 re egyet kipipálhatok .-)

-Köszönöm a sok türelmeteket mert hozzám aztán kell rendesen! Ha túráztok nem jár valaki erre Nyírbátor felé? Akár egy sütésre páran?? Csak mert ez a 40. évem :-))) 

Üdvözlettel Csabi