elemzo9999 Creative Commons License 2014.04.09 0 0 7251

Remélem jól megnyugtattátok magatokat, mert amit sancibácsi összeírt az önmaga cáfolata sok esetben.

 

Minden érvényes előírás be lesz tartva.

1. tömegkályha építő OKJ végzettség nincs, mindenki aki ilyet épít cserépkályhás.

ha mégis lenne ilyen kérem írjátok be a számát.

 

2. tehát ha nincs végzettség és mégis építgetik akkor mi is van? Kinek van róla papírja? Senkinek. Ki és milyen papírt is ad? Hülyeségeket adnak a cserépkályhások is , megnéztem. ez az egész egy butaság halom.

Ébredjen már fel a tisztelt olvasó is és vegye észre a hülyítést ami az országban kályha témában van.

 

3. A kandalló betétekhez adott papír mit is garantál? Hogy az öntöttvas jó? A megadott hatékonysági és egyéb paraméterek nem a kandallóra hanem a betétre vonatkoznak. Hoppá, tehát aki kandallót épít az hülyeségeket garantál?

 

A megoldás egyszerű, bizony a kollégám megcsinálja az XY kályha építéséhez szükséges OKJ vizsga anyagát és mindent ami ehhez kell. Ez közösségi érdek. Na és akkor mi is lesz? Nekünk van papírunk nektek meg nincs. Csapda.

 

Minden beépített anyagért a gyártó felel, a kialakított kályha típus be lesz vizsgálva. A teszt kályhákat végzett profi kályhás építi meg, kéménygyártók (van saját kapcsolat is) ellenőrzik a kéményt, illetve eleve jó kéményes helyre építjük, mert minek a cirkusz. Szelektálhatunk, jelentkező van elég.

 

Sajnos olcsóbbak leszünk mint bárki és nem piacpolitikai okból, hanem a gyártmány olcsóbb és kész. Ezer okból jobb az ár/teljesítmény értéke. A golyóstoll is olcsóbb mint a töltőtoll, ennyi.

 

Persze ezeket a paramétereket amik egy ilyen szerkentyűt jellemzik bárki megítélhetné és meg is teheti majd időben. Ha belátja hogy jobb mint amit eddig csinált, akkor eldöntheti hogy a régi csinálja vagy ezt. Ez az ő döntése. Csak ezt építeni akkor tudja ha van róla papírja, amit sancibácsi nagyon helyesen megkövetel.

 

Nekem az építési fázis dolgaihoz már semmi közöm nem lesz, az adott területre érvényes licensz tulajdonos döntésétől függ hogy kivel áll kapcsolatban, ez az ő felelőssége és joga. Tőlem akár sancibácsi is lehet ilyen főember, különösebben nem érdekel ez a része a s dolognak.

 

Egy Big Mac szendvicset is csak az készíthet el és adhat el ilyen néven akinek van rá szerződése, ésha van neki akkor nem csinálhat Big Mac 23K szendvicset csak az eredetit. Ez az iparjog lényege. Aki meg megsérti, az élete végéig fizetheti a jogdíjat és a büntetést a gyakorlat szerint, lásd informatikai szabadalom perek.

 

Szép új világ , italunk Pepsi.

 

 

 

 

Előzmény: Szentpet319 (7248)