batátapalánta Creative Commons License 2014.04.08 0 0 4063

Pontosan, a szerogenativitás miatt. Nekem az összes értékem jó volt mindig, CRP-től süllyedésen át a rheuma-faktorig. Többször megmondták a nagyokosok, hogy "kihűlt" a betegségem. Érdekes, mégis frankón, lassan de biztosan tönkrementek az ízületeim. Labor semmit nem jelent.

Csak nekem még pluszban nem hitt az orvos sem (lásd a beteg hülye, azt se tudja, mit érez), reumatológusként nem jutott eszébe, hogy létezik szeronegativitás is... aztán miután lenyomott a nyakamba egy injekciókúrát, (ami töktotál felesleges volt, hiszen csak fájdalomcsillapító, de ha gyulacsökkentő lett volna, akkor is csak tüneti kezelés, nem oki), mivel naná, hogy nem használt, nagy nehezen elküldött csontizotópos vizsgálatra, ami közepes és erős gyulladásokat mutatott testszerte. Plusz mikor arra is rámutattam (nem az ő kérdésére), hogy némár, hát deformálódott xy ízületem pár hónap alatt. Ja, jóvanakkor menjen a bázis-th.

Csak addig tönkrement a nyakízületem is (-> atlantoaxialis subluxatio, egy életveszélyes szövődmény, gugli a barátod, utána lehet nézni), kösz b+. Többek között ekkor döntöttem el, hogy nem bízok meg feltétel nélkül az orvosokban, hanem legalábbis ellenőrzöm, alternatív gyógymódokat, módszereket keresek. Mert vannak. És működnek.

 

A gyulladások egyértelműen csökkenthetők ill. megszüntethetők gyógyszer nélkül is, de például ez a degenerációs folyamat szintén leállítható, de legalábbis nagyban lassítható, mint ahogy nálam meg is történt.

Előzmény: .ETNA. (4062)