Bumburnyák Creative Commons License 2014.04.03 0 0 78809

..a "mehetnek ellenzékbe" nekem elég konkrétnak tűnt..

 

..magam, mint mondottam, a kisebbik rosszat választom..mert igazi alternatívát nem látok..néágy évvel ezelőtt (visszakereshetően) azt mondtam, remélem, a 2010-es Fidesz nem egy régi rendszer utolsó kormánya lesz, hanem egy új rendszer elsője..

 

..ez nem jött be, bár a konkrét ígéreteik zömét beváltották..végre van a toldott-foldott kommunista alkotmány helyett egy új..a totális liberalizmust száműzték az alapoktatásból..lecsökkentették a parlament létszámát, megváltoztatták a választási törvényt..és véget vetettek az állami nyugdíjrendszer terhére létrehozott kötelező magánnyugdíj rendszernek..elvben egyet értek a munka alapú társadalommal..

 

..nekem sem tetszik az egykulcsos adórendszer..nem tetszik, hogy lopnak, csalnak és hazudnak..virágzik a korrupció (ugyanúgy, mint előtte)..nem lett jobb a közbiztonság..

 

..mindent figyelembe véve, pro és kontra, nyugodt szívvel adok nekik még négy évet, hátha korrigálják a nagy sietségben elkövetett hibákat..és nálam a baloldal majd akkor kap cseppnyi esélyt, ha tényleg megindul azon az úton, mely a múlttal való teljes leszámolás mellett a felelősséget is vállalja..és alúlról építkezve tisztul meg..

 

 

 

 

..végül is már csak hármat kell aludnunk, az esetleges ebéd utáni sziesztákat nem számítva..  :-))))))))))))))))

 

 

 

(..ja és vagyok annyira magyar, hogy ha a baloldal győzne, nem kezdek el bepakolni a bőröndbe..hanem maradok, és teszem a dolgom tovább)

Előzmény: kár_a_gőzért (78808)