Cersz Creative Commons License 2014.04.01 0 0 9377

"Nem látnak tovább a zsíros kormánytisztviselői (esetleg miniszteri) fizetéseknél."

 

Ezzel csak óvatosan, nem kell általánosítani! A vezető beosztású kormánytisztviselők és a felső vezetők fizetése valóban irreálisan magas a középfokú végzettségű kormánytisztviselőkéhez viszonyítottan, nagyon rossz a bértábla, így az elosztás!

 

Az ügyfelekkel nem a felső fokú végzettségű kormánytisztviselő foglalkozik így az érdemi munkát éhbérért a középfokú végzettségűek (közszolgák) végzik, az ügyfelek mégis ezeken a szerencsétleneken verik le a sérelmeiket. Ezért olyan frusztráltak az ügyfelekkel szemben. Senki nem venné a kezébe a tollat, hogy egy panasz levelet írjon magasabb fórumra!

 

A főnökök nem vállalnak semmilyen felelősséget, jó fizetésért, elszigetelik a valódi problémákat a felső vezetés irányában, és úgy tűnik, hogy minden rendben működik, jól teljesítünk, ez a helyzet azt hiszem sokaknak ismerős.

 

Orbánéknak szolgák kellenek, a gondolkodó fiatalok (már nem csak fiatalok) akik külföldre mentek dolgozni, hogy megéljenek, nem kellenek Orbánnak, neki jobb is ha ezek nincsenek idehaza, nem zavarják a köreit, de a társadalom biztosítási hozzájárulásukat is külföldön fizetik, ebből nem profitál semmit az ország.

 

Ezért is változtatják meg a törvényeket Orbánék és szüntetik meg a különböző ellátásokat, vagy korlátozzák, és ezért kell olyan hosszú ideig dolgozni a férfiaknak, hogy lehetőleg nekik már ne is keljen nyugdíjat fizetni, mert nem érik meg a korai halandósági statisztikát figyelembe véve.

 

Elnézést, tudom ez nem az a hely, de most nagyon aktuális, vasárnap, 6.-án változtathatunk a helyzetünkön.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (9376)