Tiberiusmester Creative Commons License 2014.04.01 0 0 335034

Köszönöm az infót Neked is és karimax-nak is (meg mindenkinek, aki eddig próbált segíteni - nagyon hasznos infókat kapok folyamatosan)! :)
Hát akkor remélem, hogy az én 203-om (220CDI, 143LE) sem fog beállni. Tényleg a lehető legjobbat akarom a kocsinak! :) 
Jut eszembe a LE-ről! Nem akarok nagyon babrálni a motorban, de a "chip-es optimalizálást" mennyire ellenzitek? Azt írják, hogy 180LE-re fel tudják húzni... :/ ez biztos jót tesz a motornak? És gondolom egyéb más alkatrészekre (felfüggesztés, stb.) is kihathat... ráadásul negatív irányban, de lehet nincs igazam! :)

(Basszus 2 évig hajtottam egy 2-es Laguna-t 1.9 dCi-t és nem volt rossz, szerettem, igaz az faterom kocsija, csak én használtam, de most már visszakerült hozzá; de ilyen érzelmeket nem tápláltam felé, mint most a saját kis Mercim iránt! Kajak SZERELMES vagyok bele! :D :D :D)

Amúgy alszok én eleget, de közben próbálom életben tartani ezt a fórumot! :D (Na jó, csak hülyülök!!! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam ;) )
Az meg, hogy utálsz megengedhető :D főleg, ha ennek ellenére is tolod az infókat nekem! :D 

Ja, amúgy van még egy kis gond a kocsival... mégpedig az, hogy a "kombinált kapcsoló" tuti, hogy nem 100%-os! Irányjelzés közben jobbra nem akad ki, csak a 3-at villantja, balra pedig mintha túl is fordulna a megengedettnél. Olyan mintha lógna...
Gondolom ezt cserélni kellene. Néztem is neten, de sehol nem találtam, csak használtat és az is kombihoz való volt, de ugyebár az nekem nem jó, mert nekem hátul nincs ablaktörlő lapátom...

Még egyszer köszi Nektek, amiért minden hülye kérdésemre választ adtok! :)
Már megérte Mercedest venni! :D

Előzmény: Sz.G.E270CDI (335033)