t.zsolti Creative Commons License 2014.03.31 0 0 334997

nehéz objektív maradni,  sajna az adalékolásra már ráfizettem egyszer 20000-et ( legyen tiszta a rendszer , vettem castrol rendszertisztitót, HEHE , a rendszer tiszta lett meg az adagoló tömítéseit is kikezdte és lehetettt adagolóshoz menni , és rögtön rákérdezett nem használtam valami kotyvalékot? mondtam mit, válasz : ha használom akkor 3 havonta találkozunk. 

Persze spurit használtam a mostani autómba de az nem rotoadagolós ( mert az előző az volt )

 

és nekik adalékból biztos sok van , jó pénzért , és be lehet oltani a jónépet , mert az emberek 99%-a felhasználó ( ami alapjában véve nem baj, csak amikor ennyire reklámszagú a dolog?????? )

oldottam már motorolajat gázolajban de mivel ásványolaj származék mindkettő nem hinném , hogy magától ( állástól ) szétválna, főleg ha minden nap használja a j(l)úzer.

benzinnél nekem csak akkor volt gondom , ha az oldószer ( benzin )elpárolgott ( karburátorból ), akkor visszamaradt az olaj, de a jó szitetikusnak akkor sem szabad beleszáradni ( az arol 2T megtette , alig lehetett kivakarni , valami gyantaszerű maradt a fúvókákban , és mindenhol amit ért a keverék.) 

Előzmény: Sz.G.E270CDI (334992)