zsofika14 Creative Commons License 2014.03.31 0 0 5184

Sziasztok!

 

A Puri Wirata előtt sem volt rossz a snorkellezés, de ahová elvittek minket hajóval, ott LENYŰGÖZŐ volt, szóval én egyből oda foglalnék magamnak szállást, ha ismét mennék. Ez a szép öböl a Puri Wirata-tól a 2. vagy 3. öböl nyugati irányban, de ennél jobban nem tudom behatárolni, vannak itt a fórumon nálam nagyobb szakértők a témában.

Egyébként a P.W. hotel nagyon rendben volt, a személyzet nem volt olyan extra kedves, mint máshol, de szép volt a szoba, a medence, jó volt az ár-érték arány.

 

Mivel nem volt időm teljesen felkészülni Baliból az út előtt, csak az első három éjszakát foglaltuk le itthonról, aztán keringtünk, mindig 1-2 nappal előbb találtuk ki, hová menjünk. Így ez jött ki:

Ubud 3 éjszaka - Amed 2 éjszaka - Tulamben 1 éjszaka - Kuta 3 éjszaka - Ubud 4 éjszaka - Gili-szigetek+Lombok 8 nap.

 

Nagyon jó volt, hogy nem voltak előre lefoglalva a szállásaink, teljesen szabadon kószálhattunk.

 

Az egy hónappal ezelőtti énemnek azt javasolnám, hogy táborozzon le Ubudban, csillagtúrázzon a szigeten, aztán menjen át Gilire (vagy száraz évszakban máshová) tengerpartozni. 

Kuta nekem teljesen felejthető volt, azt leszámítva, hogy béreltünk body board deszkát (fel lehet vele feküdni a hullámokra), és írtó jól szórakoztunk vele a strandon.

 

Ubudban nagyon-nagyon élveztem a vásárlást (üres bőrönddel kell menni!!), és a falu körül fantasztikus sétákat lehet tenni (a Lonely Planet nagyon jókat ajánl).