Törölt nick Creative Commons License 2014.03.30 0 0 1470

...hm..."egy hozzászólásos nick"  

"Drága" Dudás Sándor mosógép szerelő!

Talán azon el kellene gondolkodni, hogy: 

1. van akinek a mosógép egy eszköz: egyszer megveszi és utána évekig használja, ergo nem az a hobbija, hogy fórumokon egy termékről áradozzon. Egy használati tárgyról beszélünk, nem egy élvezeti cikkről!

2. van becses foglakozásom, és ez nem a mosógép szerelés vagy eladás. Más szóval kívül esik az érdeklődési körömön ez a téma.

3. Ha 8 évente aktuális egy javítás, akkor miért baj az, hogy az elmúlt 8 év (mosógép-meghibásodás nélküli) évben nem írtam ide, a fórumra? Nonszensz.

4. A bizalom. Kinek és miben is kellene megbíznia? Magának vagy nekem? Mert ha az első soraim között olvasott volna, akkor megértené, hogy tanácsot-segítséget kértem. Ezt a segítségkérést akár a maga javára is fordíthatta volna: eladja a szaktudását, más szóval felkínálja a szolgálatait, pl. mosógép javítás formájában. Vagyis itt én beszélhetek bizalomról, hiszen én engedtem volna be a lakásomba, én rendeltem volna meg egy munkát, én bíztam volna meg egy idegenben, én adtam volna a forint bankjegyeket a "mosogep-szerelo" -nek.

5. Az ember vállalja önmagát. Nem kell minden fórumra író nick mögött egy NAV ellenőrt képzelni. Amúgy is az féljen, akinek van mitől.

Köszönöm, hogy megoszthattam gondolataim.

Utólag örülök annak, hogy nem kerültünk semmilyen üzleti kapcsolatba: a hozzáállása nem bizalomgerjesztő.

Előzmény: mosogep-szerelo (1469)