Tiberiusmester Creative Commons License 2014.03.30 0 0 334882

Szia! :)

Köszi az infókat!

Ez az "átépítés" egyelőre csak elméleti síkon működik és csak az infókat gyűjtöm vele kapcsolatban, de sokat segítettél - KÖSZÖNÖM!

Nem vagyok rest utánanézni a dolgoknak, de sok kérdésem van ezzel kapcsolatban!

1. Ki tudná ezt megcsinálni? Tudnátok ajánlani valakit, aki igényes és profi munkát végez, ha majd aktualizálódik a dolog? Gondolom itt erősen autóvillamossági szerelővel kellene felvennem a kapcsolatot!
2. A másik dolog ami kiakaszt az az, hogy nem tudom, hogy hogyan keressek rá neten a kívánt alkatrészekre! Pl. a fejegységgel kapcsolatban sem tudom, hogy hol keressek rá, de erre gondoltál?
https://www.youtube.com/watch?v=nGolUUyfChQ
http://www.alibaba.com/showroom/audio-cd-player-for-mercedes--benz-clc-w203.html - CLC CD lejátszó, ha nem, akkor tudnál linkelni a képet vagy magyar oldalt ahol beszerezhető? :)
Azért én szeretném, ha lenne benne egy 2 dines fejegység, főleg a kijelző miatt! (mondjuk én TV-t nem használnék, meg szerintem video fájlokat sem játszanék le, de abban igazad van, hogy azért egy mp3 lejátszás már nem űrtechnológia... a NAVI meg hab a tortán - jó, ha van, de nem létfontosságú, mert a telefonomon is van iGo és elég nagy is a kijelzőse (Samsung Note)
3. Műszerfallal kapcsolatban a jogi hátterének majd utána nézek, viszont azzal sem vagyok tisztában, hogy milyen módon találnék rá a neten... mármint fontos lenne tudnom, hogy mik a lehetőségeim, mert gondolom nem akármilyen műszerfalat lehet beletenni! Ezzel kapcsolatban tudnál segíteni, linkek formájában?
Pl. nekem ez nagyon tetszik:
http://shop.iltopolino.hu/index.php?route=product/product&product_id=846

Klíma:
Sajnos az enyémben csak manuális automata klíma van, tehát nincs rajta kijelző, ráadásul én tényleg nem tudom, hogy mit csináltak vele, de eléggé elhasználódott már egy-két tekerő gomb! :)
Ez esetben akkor nem is lehet cserélni a vezérlőt digitálisra?