Törölt nick Creative Commons License 2014.03.30 0 0 41653

Félreérted, nem bunkózni akartam! Csak ez egy olyan dolog, hogy - kövezzetek meg, de - szerintem aki nem tudja, hogy a Mégane és a Scenic 80%-ban, de motorikusan 100%-ban ugyanaz, továbbá fel sem merült benne, hogy mi a rákot keres a Mégane felirat a hátsó ajtókon, az a kolléga mégis mi a rákot fog kezdeni egy szervízkönyvvel???

Mint ahogy azt sem értem, hogy ha a Scribd leírását nem olvasod el, ti. hogy egy árva filléredbe sem kerül a letöltés, csak tölts már fel valamit cserébe azért, hogy letöltesz valamit, akkor a szervízkönyvet is így fogod elolvasni?

 

Számos ember van, aki a Klubhoz is és a fórumhoz is annak reményében csatlakozik, hogy majd gyorsan megkapja a szervízkönyvet, aztán jön a kánaán, otthon fog vezérműszíjat cserélni... Ahogy Te is írtad: ez a fórum tapasztalatcserére való! Valahogy nem érzem úgy, hogy az, hogy elkéred a szervízkönyvet, ebbe a kategóriába tartozna... Írd le, hogy mi a konkrét kérdés és segítünk! Hidd el! A szervízkönyvből marhára nem fog kiderülni számos olyan dolog, amire figyelni kellene!

 

És nem, nem osztom az észt, csupán a véleményem írtam le. Ezt is lehet a fórumon :)

 

Előzmény: baaandi (41649)