Nikkenty Creative Commons License 2014.03.27 0 0 58031

 

Sziasztok!

 

Ma jártam itt először és annyira megörültem, hogy rátaláltam egy ilyen fórumra, hogy végig is olvastam az összes hozzászólást :)

Röviden az én sztorim annyi, hogy 4 éve állapították meg nálam a PCO-t. igazából nálam a hormonokkal van gond, tehát nincs IR-em, a cukrom tökéletes. igazábból nálam ami a fő probléma az a tesztoszteron. 2x annyi termelődik, mint kéne. Merckformint szedek napi 2x850et. Eleinte nem sokat segített. Nagyon ritkán jött meg és akkor is alig. Amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni, akkor minden hónapban megjött persze és már erősebb is volt mint előtte.

Most babát tervezünk a párommal így abba kellett hagynom a fogamzásgátlót értelem szerűen J azóta megint vissza jöttek a tüneteim, de úgy érzem egy babáért ez nem nagy áldozat.

Még csak egyet teszteltem, de eléggé megviselt ez is. Rossz belegondolni abba mi lesz ha évekig csak negatív tesztet fogok produkálni. Mindegy fő a pozitív gondolkodás ;)

Egy kérdésem lenne felétek, hogy a hőmérőzést mikor érdemes elkezdeni? Bármikor neki kezdhetek? Mert eléggé érdekel most ez a téma:)