defcon Creative Commons License 2014.03.26 0 0 7269

Na akkor én leszek a "szemétláda"...

Szerintem nagyon nem érdemes gyakorlatot kamuzni. Tisztában vagy azzal mit jelent egy szállodában mosogatni vagy takarítani? Nagyon nem az mit amit az ember otthon elképzel. Milyen az amikor kb. 5 perc alatt előtted van 2-300 tányér meg pár száz evőeszköz, pohár, csésze stb... aztán uccu neki van negyed órád hogy minden tiszta és ragyogó legyen, de közben azért még lenne ezer más dolgod, meg ide menj vagy oda menj... Nem egy álommeló az biztos, ja és még szarul is fizetik. Egy fél nap alatt kiderül, hogy még sosem csináltál ilyent, és mivel ahogy írtad rengetegen jelentkeznek egy állásra, valószínűleg megköszönik a "munkádat" és búcsút vesznek tőled... És akkor még a mosogatás az egyszerűbb a kettő közül... A szobalányokkal szemben sokszor olyan elvárások vannak, amiket rémálmaidban sem gondolnál. Én egyiket sem vállalnám (persze ez csak a saját véleményem az alapján amit naponta látok...)

Ha van rá lehetőséged keress olyan embereket (akár a neten is találsz blogokat) akik ezt csinálják és beszélgess velük, hogy mi várna rád.

A kétnemű hirdetések az esélyegyenlőségi törvények miatt vannak. Nyugodtan jelentkezhetsz, de azért tisztában kell lenned azzal, hogy általában nők takarítanak és férfiak mosogatnak. Persze ez nem mindenhol van így, szóval nyugodtan jelentkezz, a remény hal meg utoljára...

Előzmény: sanyi1212 (7265)