ab69 Creative Commons License 2014.03.23 0 0 7039

Nem csak kohászként futott vakvágányra, ez egy feltűnési viszketegségben szenvedő kamuhuszár és egyben klinikai eset.

Ő tulajdonképpen mindenhez ”ért”, sőt ő a legjobban, gugliból, prospektusokból, innét-onnét idézget, majd rendszerint kiderül, hogy saját maga által idézetteket sem tudja értelmezni. Ha az adott szakterület ismerői szembesítik azzal, hogy marhaságokat beszél, irritálóan nagyképűvé és agresszívvé válik, módszeresen hülyének nézi az adott szakma méltán elismert képviselőit is.

 

Állítólag megépítette a világ legjobb kályháját, sőt már a sorozatgyártásra készül amivel neves nemzetköileg elismert gyártókat fog tönkretenni. :D Ebből idáig senki semmit nem látott, kivéve egy fotót, egy összetákolt izéről ami közröhej tárgyaként szerepelt is a fórumon.

 

Igazából nem kéne mást tennie, mint leírnia szépen, a fontosabb adatokkal, hogy mit is tud a ”találmánya”. Ez persze idáig nem történt meg és előreláthatólag a büdös életbe nem is fog bekövetkezni.

Jó eséllyel ő maga sincs tisztában, hogy mik is lennének ezek az adatok, be kell érnünk azzal hogy az övé a legjobb, mindenki másé elavult, aki téglából épít az meg nem normális, továbbá az ő padlására szaunázni járnak a görények.

Amennyiben adatokat említ mégis, akkor kiderül, hogy ő még a fizikánál is okosabb,elmondása szerint többszáz százalékos hatásfokkal működik a kályhája, az általa megadott adatok alapján az egyik fórumtárs bizony kiszámolta, hogy több meleg jött ki a kályhájából, mint amennyit a berakott famennyiség lehetővé tett. Ja hogy ez jelenleg fizikai képtelenség, ugyanmár, őt mindenki ártatlanul cseszegeti...

Ha pedig mégis arra vetemedne, -de ez kizárt dolog- hogy valós adatokról beszéljen, akkor persze kiderülne, hogy semmivel sem produkál jobb eredményeket a tákolmánya, de valószínűleg még olyanokat sem mint egy jól megépített tömegkályha.

 

Egy ”páran” már belefáradtak, hogy az ideokádott marhaságaival és offlásaival vitatkozzanak, így most már gyakorlatilag szabadon garázdálkodik, mindíg akad néhány új emberke akit ideig-óráig kábíthat, különösen ha nem hozzáértő, vagy esetleg aki óvatlanul megnyilatkozik.

 

Nyilván a megoldás az lenne, ha szépen kimoderálnák innét az offolásai és amiatt hogy marhaságokkal okádja tele a topikot.

Ezt a helyzetet rajta kívül , szerintem nem sokan élvezik.

 

Sajnos a topik indítója már nincs köztünk, nincs aki rendet tudna itt tenni, aki meg tudna annak úgy tűnik nem áll szándékában, ezidáig legalábbis.

Előzmény: Téli nap (7036)