nebamun Creative Commons License 2014.03.20 0 0 98168

Kétségkívül nagyon érdekes írás. Kicsit az a vége, hogy akkor most semmi nem jó, amit ők csinálnak az sem megoldás ezekre a problémákra, ha jól értem. A tölgyfahordós érleléssel nem tudok egyet érteni, a jó pálinka lényege nekem a friss gyümölcsösség, ez nem illik mindig össze a tölgyfával. Kicsit olyan, mintha azt mondaná, hogy minden bort barikolni kellene, még a Sauvignon Blanc-ot is.

Arra hivatkozik, hogy a világszinten menő italok a vodka kivételével mind érleltek, ezért kellene a pálinkát is. Szerintem azoknál épp az alapszesz semlegessége miatt épp az érlelés teszik rá a sokrétegű ízvilágot ami a lényeget megadja. Továbbá a tudtommal a rum és a tequila is létezik érleletlen változatban is.

Előzmény: barkócza (98157)