Axióma Creative Commons License 2014.03.16 0 0 1763

Ne haragudj, de szerintem ez mar etikatlan. Van egy paciens, akit kezel egy orvos. O a _felelos_. A paciens azert, hogy betartsa, amit o mond, hiszen a gyogyulas nem a muteten mulik csak, ezt te is elmondtad sokszor, de az o mutetehez az o rehabja tartozik. Ugy alkot egy kerek egeszet.

Erre most jossz te, es beledumalsz az orvos-beteg kapcsolatba. Raadasul ezt probalod a sajat kulonlegesseged felsobbrendusegevel (legidosebb mutott, es hogy milyen eredmenyeid vannak) me'g indokolni is.

Irdd le, hogy nalad mi volt, az egy dolog. De hogy az alapjan tanacsot, sot majdhogynem parancsot osztogass neki (hogyan emelheti a labat es hogyan nem), az nem kisse felhaborito egy nem szakmabeli reszerol.

Elore szolok, reagalhatsz amit akarsz, en nem fogok viszontvalaszolni, a velemenyem nem valtozik. Legfeljebb itthagyom ezt a topikot, nem er nekem annyit, plane hogy ilyen hosszukat irogassak csak azert, mert sajnalom a sracot, es felebred bennem a fogyasztovedo oszton (meg ha ez nem is szo szerint az a szituacio).

 

Előzmény: pom-pom77 (1762)