Pillanatragasz Creative Commons License 2014.03.14 0 0 69865

Minden valamilyen szinten kapcsolódik az asztalossághoz:-)   vastagoló gépemhez kerestem vaslemezt. 45 cm széles kelett viszont lerakatban levágtak egy csíkot  s mind meg kelett vegyem. Egy darabig rakosgattam a megmaradt lemezt . Tavaly a tavaszi vásáron voltak kiálítva sűtő gépek sokkal gyengébb anyagból. Na akkor pattant ki a szikra hogy nekem is kell egy .

  -egy ismerősnek csináltam gabonás ládát elvállalta a heggesztést. Eddig egyszerű volt..de mikor kipróbáltam hát biza hogy bűntetésnek éreztem mellette álni forgatni kalácsot. Már aznap éjjel a motorizáción gondolkodtam.

 -a csapágyazás  régi mosógépnk a síkcsapágya ..a két sűtőfa hajtása biciklilánc amit kérdeztél alkatrész az egy bicikli hátsó váltó . Motor mosógépmotor a meghajtószíj egy 200 litres hórdónak a tömítése.  Szóval elmondhatom hogy a festéken kivűl semmit se kellett megvegyek így hulladék ujrafelhasználásából megmaradt zártszelvényekből  már bicikliről lecserélt alkatrészekből épűlt egy nagyszerű gép.

 Bátran elmondhatom hogy megérte hisz két kalács árából hatot sűtöttem.  Dió mazsola cukros vaniliás fahéjjast ki milyet szeretett.  A sikere egyből mérhető semmi se maradt mára belőle..:-) :-) mind megették.

 

Előzmény: arvaiz69 (69852)