gibbonpitti Creative Commons License 2014.03.08 0 0 8906

csak,hogy tisztázzuk:nekem innen sok pénz még nem jött,de ami ment az idő,energia és pénz(amennyiben vadidegennek adok beszerárban anyagot amin lehetne tisztes hasznom)!!!

 

leírtam,hogy nem tudom az izzító ellenállását,mert a gyártó sem adja meg,nem véletlen(de gondolom neked az üzletpolitika nem sokat mond).

 

ha nincs gyári adat akkor én a többire nem nagyon adok,mert már volt belőle sok bonyodalom a történelem során.csak hogy értsd mennyire nem egyszerű az izzító:asszem mp-enként 2-3x nézi a gyári vezérlő a lángőr funkciót.szóval lehet bármilyen fasza multink az csak aszisztálni fog.

 

egy dolgon gondolkozz el:miért van általában külön(eber,sok-sok weba) az izzító és a lángőr?

 

én szívesen segítek amiben tudok,de ha egyszer azt írom hogy nem tudom akkor azért vagyok antiszociális ha meg leírom hogy miért nem érdemes keresgélni/kutakodni valami iránt(amit én sem ismerek pontosan) akkor is megint világellenség vagyok.erre varrjon vki gombot.

 

próbálok pár felesleges kört megspórolni pl. neked vagy másnak még ha nem is mindig vagyok érthető és nem azért teszem mert ebből remélek vmi hasznot.