zsabojedov Creative Commons License 2014.03.07 0 0 16398

Üdv!

na a következő a helyzet. Mai nap folyamán talán megtaláltuk a problémát, elvileg az adagoló egységgel van a probléma, mert nem volt gázolaj nyomás. De itt a nagy gond az, hogy oké elmentem megvenni a bárdinál, ami 50.000 Ft, de mivel van kódot 28.000 Ft lett. A baj az az egészben, hogy a bárdinál nem kérdeztél meg pontosan végig a motor kódját és az idióta autószerelő pedig meg sem nézte, hogy az biztos jó lesz- e mert én észrevettem, hogy nem pont olyan a vége mint ami nekem pontosan kell, azt mondta, hogy  itt nem lényeg a vége, láss csodát nem lett jó, sőt valami csörgő- zörgő hangot hallottam utána. Kivettük, hogy visszavigyem, de az autó már nem is indúlt. Lehet ettől a kocsinak baja!?

na de mikor visszavittem, a bárdi sem vette vissza mivel már be volt szerelve. Kiakadtam, hogy nem igaz, hogy se a boltban nem kérdezik végig rendesen, hogy milyen kódú kell ők itt hibáztak, a szerelő meg abban, hogy nem vette a fáradságot, hogy megnézze az jó lesz- e. Senki nem akarja a nekem okozott kárt kifizetni! Mi ilyenkor a teendő?

Most van egy Bosch 0 928 400 681 kódu adagoló egységem. Eredeti ára 50.000 Ft én 28.000 Ft - ért odaadom. Ha valakinek kell, az írjon, mert holnap vehetek egy másikat.