Astrojan Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1424

Oh, nagyon ritka az olyan hozzászóló aki érti amit leírok, jól értetted. Az örökmozgó motor nem termel energiát hanem ő szolgáltatja. Az ő alapvető tulajdonsága, hogy gyorsan megy. Szokatlan tulajdonság, de nem is várhatunk normális tulajdonságokat az elemi részecskéktől.

 

Amennyiben a foton megáll, kettéhasad. A gravitonok nem állnak meg, körpályára állhatnak ha megfelelő a foton energiája. Ha éppen körpályára sikerül állni akkor kialakulhat egy elektron (tórusz) meg egy pozitron (tórusz). Egyébként elspirálozik. Egy másik fotonfrekvenciánál is pontosan körbezáródhat a graviton-töltés páros, ekkor proton és antiproton alakulhat ki (mindketten tóruszok).

 

Ebből következik, hogy az elektronnak nemcsak a pozitron az antianyaga hanem a proton is az !! Ezért nem találják az antianyagot az Univerzumban, mert itt van a szemünk előtt.

 

Persze nem tud felszállni a proton az elektronra mert nem azonos a frekvenciájuk, foton természetesen csak két azonos frekvenciájú antirészecskéből alakulhat ki, értelemszerűen.

 

Szóval az energia nem vész el, az örökmozgó meg örökké dolgozik, nincs veszteség, mert ez alapvető tulajdonsága a gravitonnak.

Előzmény: Törölt nick (1423)