BJszakért Creative Commons License 2014.03.06 0 0 9162

ruth

A Nyugdíjbiztosító Igazgatóság minden iratot át kellett adjon Rehab Szakigazgatási Szerveknek, 2012. júliustól ők illetékesek megváltozott munkaképességű személyek ügyében, tehát a lakcím változást is, és mindent.

Ezért Baranyába, ahol most lakik, oda kell kapja a felülvizsgálati időpontját, és helyszínt is természetesn. Természetesen lehet kavarás a Hivatal részéről, mint mindenki hibázhat, hiszen emberek dolgoznak ott is. De én pozitív lennék az Ön helyében.

 

Ha pedig nagyon görcsöl ezen, akkor ajánlottan adjon fel egy levelet, hogy megnyugodjon, megyei RSZSZ-nek Baranya megyei Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv 7623 Pécs, Mártírok útja 12. Tudatosítsa bennük, hogy mi a lakcíme, ahová az értesítéseket hivatalos ügyben várja, dátummal, név, tajszám, lakcím, telefonso elérhetőség esetleg.

 

mrkovacs

rehab és roki ellátás különböző időponttól megállaíptható (ha fennállnak az orvosi-, jogi feltételek) Mmtv (2011. évi CXCI.tv.) alapján volt rehab járadékos esetén:

 

A rehabilitációs ellátás a jogosultsági feltételek bekövetkezésének napjától, de legkorábban a kérelem benyújtásának napjától állapítható meg a rehabilitációhoz szükséges időtartamra, legfeljebb azonban a folyósítás kezdetétől számított 3 évre.

 

A rokkantsági ellátás a jogosultsági feltételek bekövetkezésének napjától, de legkorábban a kérelem benyújtásának napját megelőző hatodik hónap első napjától állapítható meg.

Szép napot