In Lak'ech Creative Commons License 2014.02.28 0 0 97662

Mivel ezidáig a régi öregek nem válaszoltak neked, be kell érned az én kevésbé tapasztalt válaszommal:

 

Kozmaolaj: Én azt gondolom, a kozmaolaj a cefre sajátja. Nem(nagyon) függ a cefre minőségétől, hogy van-e, vagy nincs. És hogy elegendő-e a kávéfilteres szűrés, nos, izlés kérdése. Bizonyára nem a tökéletes megoldás, de több, mint a semmi. Az én nagyapám azt sem tudta, mi az a kozmaolaj. Persze lehet, hogy nem is ivott életében jó pálinkát, de az biztos, hogy sokat igen. Én nem tudok erről semmit mondani, mert nagypapám hét éves koromban meghalt, én pedig csak a 10 éves korom utáni pálinkaivásaimra emlékszem. :-))) Amúgy a kozmaolaj inkább esztétikai probléma, mint minőségi. (megintcsak szerintem).

 

A pihentetés: Na ez az, amire még én sem kaptam egyértelmű választ. De nem is nagyon hőbörgök, hiszen még alig egy éve vagyok csak fórumtag. :-) Az alkohol biztosan fog belőle valamennyi párologni. Ezt tudom.

 

Ágyas pálinka: Én az ágyban csak nőkkel foglalkozom, pálinkával nem. Azt mindig a nők után. :-) Viccet félretéve, a többiek nevében nem nagyon akarok beszélni, de a fórumozók többsége úgy tudom nem nagyon kultiválja az ágyas pálinkákat. Én magam meg nem tudom, mi módja van, mert én sem szeretem.

 

Savazás: "Navigare necesse est"- azaz hajózni márpedig kell, mintájára- savazni márpedig kell.

Én is riadtan hallottam itt, hogy akkusavval kezelgetik egyesek a cefrét, mikor a sorozatgyilkosok azzal szokták letüntetni az áldozataikat. De tényleg az az egyetlen célravezető. Csinálhatod citromsavval, borkősavval is, de aki ezt ajánlotta neked, az biztosan nem a barátod. Ugyanis, hogy célt érjél el vele, venned  kell egy talicskára valót. Tehát bátran savazz!

 

A desztvíz kérdése. Hát erről is megoszlanak a vélemények. Van aki azt állítja, hogy a desztvíz, ioncserét víz halálos méreg. Igen. Ha megiszol egyszerre mondjuk két litert. Ugyebár a sejtozmózis miatt. De ha te meg tudsz inni pálinkában hígítottan egyszerre két liter desztvizet, akkor kérnék tőled egy autogrammot. :-) Tehát nyugodtan hígíts desztvízzel, teszkós ioncserélttel, mert a gyógyszertárit csak a kulákok és a kormánytagok tudják kifizetni.

 

Azt hiszem mindenre válaszoltam.

 

Ja, még az impresszum: Az ezen hozzászólásban leírtak nem(biztos), hogy tükrözik a fórum teljes társaságának véleményét. Az is meglehet, hogy egyedül csak az enyémet. :-))

 

 Mindenképpen jól jársz, ha Sogi regge-linkjét lapozgatod.

Előzmény: nebamun (97653)