elemzo9999 Creative Commons License 2014.02.26 0 0 6907

Ne komolytalankodj.

 

"esetleg szeretném megvásárolni, vagy hozzájutni hogy kipróbálhassam és elmondhassam a tapasztalatomat azt is csak a szabadalmi hivatali bejegyzés után tehetem meg!"

 

Van más megoldás is?

 

Még a BME műszaki bemérése is titoktartási nyilatkozattal megy, és csak akkor ha a bejelentés már megtörtént.

 

Na itt vannak a problémák, hogy humorizálsz de lövésed sincs a dolgokról.

Leírtam vagy hússzor, hogy jogvesztő minden közlés, ami ismert azt már nem lehet levédeni.

Egyébként a  kocka is ilyen lenne, közölve volt a II VH előtt, megtalálta egy rokonom, de nem hozta nyilvánosságra direkt (a műanyag csukló nem volt benne nyilván, csak fából van az egész kocka rendszer és valahogy lehet vele játszani, rakosgatod ide oda). A nagy mester dicsősége a szuper csukló ami bele került.

Egyébként az új terv alapján holnap csinálok egy átépítést (ez olcsóbb mint újat csinálni) ebbe két új dolog is belekerül, ha sikerül terv szerint majd lehet viccelődni tovább :)

A huzatfokozó /szabályozó tényleg szuper cucc, az gyorsabban fog piacra kerülni. A potenciális gyártókkal egyeztetek most éppen, és csinálunk egy prototípust a beméréshez (a másik dolgozik :). Egyébként nulla szélnél és bármilyen időjárási viszony közben is hozza a Libik szerinti ideális huzat értékeket, nélküle ez nem sikerülne.

De megértő vagyok, ha valaki életében nem talált ki semmi érdekeset az magyar szokás szerint SI faktor képző érzelemmé válik. Na puff.

Előzmény: Szentpet319 (6904)