Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2014.02.22 0 0 10380

Ne kötekedjetek srácok. Valaki feltett egy kérdést, kérést. Egy másik valaki meg reagált rá indoklás nélkül. Mikey-nek és neked is igazad van részben.

 

Az illető aki kérte nem írta le mi a szándéka, de annyi esze csak van, hogy saját felhasználásra, mert érdekli, de esetleg nincs pénze a könyvre (boltban megnézheti ingyen), ha mozgássérült akkor ugye ez nehezebb mutatvány és e-book formában tudtommal nem kapható (legálisan).

A Quantumleap által írt ' Különben dühbe jövök ' című Bud Spencer életrajzi és a Terence Hill-es könyvet is kiadták e-book formájában, ezek megosztása viszont illegális letöltő oldalakon, lévén fizetős tartalom formájában érhető el legálisan.

 

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Bud_Spencer_Kulonben_duhbe_jovok_Oneletrajz&id=11564&type=250

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Ulf_Ludeke_Terence_Hill&id=11467&type=250

 

Ahogy írom, saját felhasználás esetén ebből nincs probléma magán célra. Viszont ha ő olyan szándékkal kéri, hogy felhasználja onnantól már igen, a képek és a szövegek használatához is a kiadó és a szerző engedélye kell, vagyis enélkül nem publikálható még részletében sem pld. egy általa készített weboldalon vagy egyéb.

 

Ő nem az egész könyvet kérte, csak 4 oldalt, ki tudja talán az a kedvenc filmje.

 

Én beteszem ezt a pár oldalt. A fórumon, dolgoznak moderátorok, ha úgy látják jónak akkor legfeljebb törlik, viszont a fórum témájából adódóan ha Spencer-Hillt se lehet megosztani (informálás céljából) netán kicsit reklámozni akkor ez egy felfordult világ (és ahogy Piedone mondaná, hánynom kell tőle).

 

 

A könyvet a szerkezetéből (illesztés, ragasztás) fakadóan szkennelni nem nagyon lehet anélkül, hogy károsodna, így csak ilyen fotózott (mobil) képeket csináltam, de a lényeg a képek látszanak, a fél oldalnyi szöveg olvasható.

 

A könyvet a WIAMFILM adta ki 2013-ban. Elérhető minden nagyobb és ismertebb könyvesboltban és számos webáruházból is megvásárolható.

Előzmény: Quantumleap (10378)