panabubus Creative Commons License 2014.02.19 0 0 130200

Hát, nem tudom. Megint maradt egy árva Ixpém. :S  Valami nem normális errefelé... (Jó, többek szerint én se, de azt vállalom) Mindössze annyit csináltam, hogy kicseréltem az IDE-kábelt egy vadiújra, hátha azért nem akarja első indításkor "detektálni" a BIOS az IDE-ket. (már erről írtam, nem akarom újra, hogy reset stb után meg igen.)

Erre fogja magát W7 őméltósága, és indulás előtt BIOS-szerű felajánlásokkal vagy a javításos indulást kéri vagy a normált. Egyikre sem se kép se hang a "starting vindóz" után. Úgyhogy asszem asztalbontás a "felső tízezer" OS-al, jó lesz nékem az XP.. :(  Azt fogom telepíteni a master IDE-re is oszt' annyi.

(Kaptam én ösztönzéseket, biztatásokat a 64 bit-re, az egészből annyi "hasznom" volt hogy szívás nap mint nap.:(  Frizbi repül az ablakon, ennyi...)

 

Viszont egy hardveres kérdés, ha valaki segítene... Kaptam egy vadiúj AMD hűtőbordát, fixen szerelt ventillátorral. KIcserélném, hogy ne visítson a régi, mikor eszébe jut.

Viszont az újnak csak három madzagja van, a régi az néggyel csatlakozik az alaplapra. A foglalat is más.

Bontóban azt tanácsolták, hagyjam benne a régi csatlakozást, vágjam el, és színt a színhez (piros/sárga/fekete) ragasszam hozzá az új hűtő 3 erét. Viszont akkor a negyedik, a kék szabadon marad.

Félek egyelőre ettől, mert mondjuk mi van ha hazaküldi a processzort az üres szál miatt?  :S