Törölt nick Creative Commons License 2014.02.18 0 0 113436

Ismét csak hevenyészett fordítás:

"A Viborg főnöke figyelmeztet : fennáll a veszélye, hogy be kell zárnunk
A Viborg kézilabdás hölgyei nagy esélyesek az idén, hogy a magasba emeljék a Dán kupát, de csak ha az egyesület és a brand addig életben marad. Az egyik legsikeresebb női kézilabdás klub nincs messze a halálos ágyától.
Alig 14 napja volt egy válságértekezlet, amely után a csapat gyűjtést rendezett a településen, de csak kb. 350 ezer koronát sikerült összegyűjteni az egyesület kasszájába. De ez mind kevés ahhoz, hogy meggátolja a csapat megszűnését, így a figyelmeztetés. wird die Warnung .
- Nem élhetünk szőnyegen és téglán. Ha nem tudunk több pénzt szerezni, akkor vége. Ez egy valós veszély, hangsúlyozta Jan Buhr a tv2.dk-nak.
- Még mindig szükségünk van két és fél- három millióra, mondta az igazgató.
Csakhogy a tégla a Viborg legnagyobb problémája: az egyesület azt tervezte, hogy az u.n. " Heidi Astrup Lounge"-t 2,4 millió koronáért eladja, de nem történt semmi. Talán a következő hónapokban, és akkor folyik be annyi pénz, hogy a számlákat kifizessék, de hosszútávon nem oldja meg a gondokat -és az igazgatónak az az érzése, hogy nem indenki érzi át a helyzet komolyságát.
- Picit úgy érezzük magunkat, mintha úgy tartanák, hogy elég jól mennek a dolgok és a Viborg HK nincs nehéz helyzetben. Pedig abban vagyunk. Olyan helyzetben vagyunk, hogy ha nem nyújt valaki a régióból segítő kezet, akkor le kell húznunk a rolót, és akkor a másodosztály jelenti a jövőt, figyelmeztet Januar Buhr .
De nem én vagyok az első a női ligában, aki a külvilág segítségét kéri a a megszűnést elkerülendő, és legtöbbször sikerült is elkerülni a megszűnést .

 Mit mond azoknak, aki úgy gondolják, hogy a veszély nem olyan nagy és Ön csak a klub kasszáját akarja tömni?
-Ezért 100%-os bizonyossággal nem állíthatom. De az utolsó órában kértünk és kaptunk hitelt, így egyszer ki tudtuk fizetni a munkatársainkat. Nem kiáltok farkast. Már itt van, mondja jan Buhr a tv2.dk-nak.
Jakob Vestergaard legfőbb főnökkel együtt zajlik a jövő évi kiadások csökkentése, ami a meccsek jegyzőkönyvén is meg fog látszani. Az egyesület némely legjobban fizetett játékosától a nyáron megválunk.
- Néhány játékos szerződéséből azok közül, akiknél opciós jogunk van, ezt töröljük. Ez ügyben hamarosan közleményt adunk ki. Most ez ügyben nem mondhatok semmit. De lesz játékos, aki a Viborg HK-nál marad, erősítette meg jan Buhr. .
De a gazdasági problémák ellenére a Viborg aktív a játékospiacon és szerződést írt alá a dán válogatott kapusával, Rikke Poulsennel a Vejen EH-tóol a nyári változások részeként. Sok kézilabda szurkoló csodálkozásának adott hangot, hogy a klubnak honnan van rá fedezete, de a magyarázat egyszerű: Rikke Poulsen jóval olcsóbb, mint a francia Cleopatre Darleux, aki helyett Rikke Poulsen jön.
- És ezután is úgy kell dolgoznuk, mint az idén, mondta az igazgató. És a Viborg nem az egyedüli csapat a női kézilabda ligában, amelyiknél fennáll a veszély, hogy egy mérges bankár felhívja. A Vejen EH is azért harcol, hogy pénzt találjon a fizetések és számlák kifizetésére.
A Randers HK is a szponzoraihoz fordult több pénzért, de ellentétben a másik két csapattal, a kronjütlandiaknak nem kell a megszűnéstől tartaniuk. De a Randersnek szüksége van több pénzre, hogy jövőre a liga elején végezhessenek, így a magyarázat."

Előzmény: Fradista Utazó (113431)