http://www.eletforma.hu/receptek/rakott-zoldbab/
Z.bablevesnek is jó.
A tahi pirított tésztában is van.
Valamilyen aprított sült hús /maradék is jó/, vegyes párolt zöldség /répa z.bab, paprika, z.hagyma, brokkoli, kínaikel, főtt spagetti -vagy üveg(rizs)tészta, sötét szójaszósz Vokban, Vokolajon hirtelen összesütve, 1 meka húslével összerottyantva.
Az összes darabolandó hozzávalót vékony csíkokra kell vágni, a zöldséget eleve úgy pároljuk enyhén sós vízben!
Ha nincs vokolaj, szezámolajon óvatosan pirítsunk kevés reszelt gyömbért-zúzott foghagymát. Ezt használjuk, de vigyázzunk, meg ne égjen, mert keserű lesz!
A Westendben a Thai étkezdében 1 meka húslevest is adnak hozzá, ami jelentős mennyiségű Naglutamátot tartalmaz, hogy jobban etesse magát!
Szottyosításhoz jó a végén hozzáadott besűrített házi hús-csontleves maradék!
Aki szereti, Erőspistával csípősítse!