Adam87G Creative Commons License 2014.02.12 0 0 54830

Sziasztok! Találkozott már valaki hasonlóval? Megnyugtató lenne :)

Szóval, 2001-es Xsara II, 1.6 16V. Tegnap este leállítás után minden ok. Kb. fél óra múlva szól a szomszéd, hogy ég a lámpa. (biztos voltam benne, hogy lekapcsoltam) Mivel épp zuhanyoztam, a feleségem ment ki, és azt mondta, hogy fura, csak a jobb oldali index égett, de folyamatosan. Felkapcsolta a lámpát, majd le, és ettől elaludt. 

Kb. 2 órával később lefekvés előtt még gondoltam, ránézek egyszer a kocsira, hogy minden okés-e. Megint égett a jobb oldali index (mindhárom, folyamatosan). Lámpakapcsolgatásra nem reagált, továbbra is égett folyamatosan (műszer nem jelezte, de egyéb hibaüzenet sem jelent meg), beindítás után is égtek, és nem tudtam vele indexelni se jobbra, se balra. Aztán próbáltam úgy is, hogy felkapcsolt lámpával, stb, mindenféle kombinációban, végül reflektor mellett elkezdett indexelni jobbra, és utána jó lett. Kicsit próbálgattam, minden ok. 

Ma reggel megyek ki a kocsihoz, és megint égett folyamatosan a jobb oldalon az index. Busszal akartam menni dolgozni, de akkor már visszamentem a házba a kulcsért, kb. 2 perc múlva megyek ki, és akkor már nem égtek (szívat engem). Beülök, indítok, minden ok, indexel jobbra-balra. Most az irodaházból figyelem, hogy mikor világít megint... 

Elnézést a hosszú leírásért, aki ennek ellenére végigolvasta, és tudna valami tippet adni, az jó lenne :) Az autó egyébként 1 hónap híján 3 éve van nálam, akksi azóta nem lett benne cserélve, nem is tudom, milyen idős a mostani, de a 3 év alatt még nem volt indítási vagy egyéb elektromos gond (leszámítva a fűtőventilátort, mint elektromos jellegű hiba).