habibi85 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 2538

Igen, sajnos nagyon sokan keverik a szezont a fazonnal. Ne érts félre, nem vagyok prűd, és abszolút meztelenül szeretek szaunázni, lepedőt Z alakban magam alá terítve. Egyszerűen csak azért, mert így egészséges.

A magyar emberek, merem azt mondani 90%a nincs tisztában a helyes szaunakultúrával és azzal, hogy miért is kell fürdőruha nélkül tartózkodni odabenn.

A legtöbb helyen oltári balhét szoktak csapni a fürdőruhások, hogy ők nem akarnak pucérkodni, meg ő nem kíváncsi a mások micsodájára, meg amúgy is ez perverz dolog... sorolhatnám még milyen vádakkal illetik a szaunamestereket és a helyesen szaunázó közönséget. Említeném itt pl. az AW-öt, ahonnan a közelmúltban küldtek el egy mindenki által nagyra becsült és tehetséges szaunamestert, mert belefutott egy ilyen gyökérbe.

Most kérdem én, hogy ha az általad " Izgis" -nek nevezett dolgokat eltűrjük, vagy támogatjuk a szaunakultúra topikján, akkor hogy mondhatnánk azt egy ilyen gyökérnek, hogy nincs igaza???

Az intimitásnak a szaunában nincs helye. Aki erre vágyik, menjen swinger klubba, de ne hozza ilyen helyzetbe az így is kevéske kulturált szaunázót!

 

Ja és hozzáteszem a szauna-kultúra után érdeklődő még fürdőruhás vendégek is látogathatják ezt a topicot...ne ijesszük el őket!

Előzmény: cicus30 (2537)