238244 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 28423

Sziasztok!

 

Nem akarom reklámozni az alábbi oldalt, de ilyen cégek hogy működhetnek??? Kiváló jelzés nélküli hamisítványokat készítenek! Ugyanis anyagukból és jelzés nélkül készítik az ókori érméket! Ergó nem utánveret hanem hamisítvány!

 

Ráadásul nagyon jó minőségűek és olcsóak, szerintem hamarosan a vaterán is lesz 1-2 eredetiként ezekből (sőt már szerintem volt is jó pár belőlük...)... Aki kicsit jobban ért hozzá talán meg tudja állapítani róluk de némelyik annyira jó minőség hogy én speciel nem tudnám, főképp akkor nem ha mondjuk albumba rendezve hoznának mondjuk 20 darab eredetivel együtt belecsempészve 2-3 kampót. Akkor nincs ember aki észreveszi. 

 

Arról nem is beszélve hogy se nem cég az illető se nem semmi, nehiti engedélye sincs ami ezüst érmék árusításához nem ártana. És elárasztja a piacot hamisítvánnyal. Remélem az apech is megtalálja az oldalát és jól megbüntetik! 

 

Engem az ilyen gyűjtőként mélységesen felháborít! Hangsúlyozom ha mindegyikben lenne JELZÉS hogy utánveret egy szavam nem lenne, de ha az oldalon rámentek az Ezüst érmékre ott pont ugyan olyan súlyban, méretben és kinézetben jelzetlenül kínálják a darabokat ami már hamisítás! 

 

Azért is hívtam fel a figyelmet, hogy aki a témát gyűjti vagy kereskedő és nem ismerte eddig ezt az oldalt jól nézze meg milyen darabokat hamisítanak és legyen résen! Főkép a vaterán!

 

LINK! http://numismatix.boltaneten.hu/kinalat/10_uv_ezust_ermek/

 

Pl. ezen az oldalon szereplő bármely érmét ha megvenné valaki és felrakná vaterára mind 15-50 ezer között el is kellne képről nincs az az isten aki megállapítja hogy kampó! (Szerintem)

 

Üdv nektek!