elemzo9999 Creative Commons License 2014.02.09 0 0 6786

Ezen a képen az látható amit szoktam mondani. A látható felület lehet szép, és nyilván sugározza a hőt is. A mögöttes részben helyet foglaló kályha pedig részt vesz a hősugárzásban és a konvekciós hőt is tuja szolgáltatni a felső részben. A kályha teljes felépítése rejtve van és a működése nem függ össze a látvánnyal, tehát a látvány és a működés szétválik funkcionálisan.

 

Ez a szemlélet tette lehetővé nálam is hogy mivel minden funkciót szét tudok már választani funkcionálisan ezeket külön is tudom optimalizálni, így sokkal hatékonyabb eszköz képes működni mint a szabvány tömegkályha esetében ahol sok a kötöttség és a funkciók közötti ellentmondás.

 

Így pld. nálam akár 50 profi designer is részt vehet a projektben és köztük már van olyan aki a szigetországban él, de svéd és neve van a  tervezésben, de kályhát még nem öltöztetett fel, ugyanakkor rájött hogy sokkal több bevétele lehet ezzel mintha egyedi dísztárgyakat készít.

 

A bemutatott terv tehát arra minta hogy XY designer készít egy tervet, a vevő ezt kiválasztja mert tetszik neki, a műszaki háttér tartalom pedig a fűtési teljesítményhez igazodó modulrendszer. Ez a modul rendszer pedig teljesen rugalmas, kályha + kazán stb funkciókat is betölthet.

 

De nem baj ha az egész nem hiteles, majd a piac dönt :)

 

 

Előzmény: elemzo9999 (6785)