lantosjr Creative Commons License 2014.02.02 0 0 40360

én több mint 3évig hajtottam egy 307es PUG-ot. megtanultam, hiába kerül többe a Shell 98 vagy OMV 100as 15-20forinttal mint a Luki meg a többi noname nafta, MEGÉRI! számoltam, írtam a tankolásokat és a megtett km-t, nem a fedcomp-ra hagyatkoztam, tankonként kb 70km-rel mentem többet a minőségi naftával! most az 1,6 16v GSII is csak ezeket tankolom! ahogy megvettem Ződikét, rögtön olajcsere és kapott egy kis "Mot-Life" adalékot is, merthogy az is bizonyított számomra a PUG-nál...

szerintem is igaz amit itt már többen is megírtak, nem érdemes spórolni ha kér valamit a kocsid. mégiscsak a tiéd, egy rakás pénzt kiadtál érte és "szereted" is... téged szolgál! add meg neki a legjobbat és megálálja!!! :)

más:

fűtésem nem működött, itt a fórumon nagyon sok segítséget kaptam és Developer is sokat segített, ezt köszönöm szépen, viszont a hiba nem a csatlakozó olvadása volt, sajnos:) hanem a fűtésmotor szénkeféje volt beragadva a dzsuvától... megtisztítottam és azóta tökéletesen működik!

Vargamunka a kézifékben segített nagyon sokat, sajna a távgyógyítás nem vált be, ezért majd személyes találkozón megnézzük mit lehet neki ártani...

nagyon köszönöm minden fórumozónak a segítséget és örülök hogy egy ilyen jó és segítőkész társaság tagja lehetek!

 

más, tudom ez nem egy bontós fórum, de csak felteszem a kérdést, hátha valakinek van elfekvőben néhány cucca...

keresek vezető és utasoldali ajtókárpitot és a foggantyút amivel az ajtót behúzzuk, középkonzol műanyagot (digit) a váltóhoz a szoknya alatt lévő műanyagot... jah meg kormánykereket is :)

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (40359)