Carina_S Creative Commons License 2014.01.27 0 0 1265

Szia!

 

Jobbára csak olvasgatni szoktam ezt a topikot (elég sűrűn), csak nem tudjátok, mert írni csak nagy néha szoktam ide. Valamit viszont most kérdeznék tőled az egyik képről. Arra vagyok kíváncsi, hogy tévedek-e, vagy pedig jó megfigyelő vagyok és ráhibáztam a valóságra az általad feltöltött egyik képpel kapcsolatban.

 

Nos, a kérdéses kép a "bumbi62 (1259)"-es hsz.-odban van benne, és ezen belül is a legelső -- tehát a bal felső -- kép az, amelyik valamiért szemet szúrt nekem. ((Félre ne értsd a "valamiért szemet szúrt nekem" kifejezést, véletlenül sem tartom offnak, mert szőrös női hónaljról van szó. Más miatt szúrt nekem szemet ez a kép, de majd mindjárt elmondom, hogy miért... .))

 

Hogy félre ne értsük egymást, melyik kép az, ez itt tehát:>>

 

<< (1. Kép.) -- Ez itt a teljesen eredeti képed.                (2. Kép.) -- Ez már a manipulált kép, pirossal 

                                                                                                                                     bekeretezve a már leborotvált szőrzetnek a helyét. >>

 

Amiért szemet szúrt nekem ez a kép, az az, hogy habár itt még szőrös a fiatal nő hónalja, a nagy kérdés az, hogy ennek a képnek az elkészülte után vajon meddig maradt még ez a hónalj szőrös???

Nagy a gyanúm ugyanis ((és ezt te is csak akkor tudod megválaszolni, ha olyan weboldalról szedted le a képet, amelyiken erről a nőről képsorozat van ugyanerről a fürdőszobai intim jelenetről; vagy pedig akkor tudod rá a választ, ha ez a kép saját magadról készült; minden más esetben te is csak tippelhetsz arról, amit én kérdezek most itt)), hogy ez a nő itt egy hajnyíró nullásgéppel borotválja a hónalját teljesen csupaszra , csak még a művelet legelejénél tart!!! (Te mit gondolsz?)

Amiből ezt gondolom, az a következő kis képrészlet a hónaljszőrzet felső csúcsa körül, meg a mögötte lévő háttér, ami semmi esetre sem lehet egy műanyagperemes fürdőszobai tükör részlete, hanem csakis ablak, mert a belső tíz centi széles párkányára oda van téve a lila törölköző, amit ugye csak egy ablakpárkány esetén lehet kivitelezni, tükörszegély esetén még véletlenül sem... . Következtetésem: a tükör ott van az ablakkal és egyúttal a fiatal nővel szemben is, aki ott áll a falitükör és az ablak között, az ablaktól körülbelül fél méterre. A hölgy tehát a tükörrel szemben állva felhúzza a jobb karját és kitámasztja azt a kézfejével úgy, hogy a feje mögé nyúl vele és egyúttal meg is támasztja a jobb kézfejét a fejének a tarkója bal oldalánál és egy kissé előre nyúlva a kézfejével még a bal füle alatt is! Ilyen testtartást, mint tudjuk hónaljszőrborotválásnál vesz fel az ember, hogy a feltartott karjával mennél jobban kifeszítse a hónalj bőrét, de ugyanakkor a karját is kitámasztja a feje körülfogásával, hogy a jobb karja ne fáradjon el a szőrborotválás hosszú percei alatt sem!!!

Ha a hónaljszőrzetének a felső csúcsát megfigyeled ((nézheted az "(1. Kép.)"-et is, de a "(2. Kép.)"-en pirossal bekereteztem hölgy hónaljszőrzetének már leborotvált részének a helyét; így az egy kissé már jobban láthatóbbá váik!)), akkor tisztán láthatóan hiányzik belőle egy kis darab, a következő "L" alakban: először a szőrzet legcsúcsától a szőrzet csaknem teljes szélességében -- kivétel a szőrzet legbelső oldalán meghagyott egy centis széles szőrmaradék, tehát itt a szőr 3/4 szélességben van felgépelve -- két és fél centire beletűzte a szőrzetbe a nullásgép nyírófésűjét, majd lefelé megtolta kb. két és fél centi hosszan, majd a nullásgép nyírófésűjét a szőrzet legcsúcsa fölé illesztve félszélességben letolta a szőrzetet az előbb már vízszintesen kiborotvált sávig azzal egybefoyóan, de (még) nem lejjebb.

 

A jelen képen tehát a fiatalka nő a tükör előtt áll a fürdőszobában ((mögötte a füdőszoba ablaka a lila törölközővel, és a halványkék csempézettel tisztán látszik)) a jobb karját a feje mögé támasztva a felkarját kinyújtva, a hónalját borotválkozó testhelyzetben tartja, a bal kezében pedig -- amit a kép határai és a képből való kilógás folytán nem látsz -- ott van a nullásgép, a szőrzet csupaszra nyíratkozására készen. A bal alkar, a hajnyírógép és vezetéke nem látszik ezen a képen, csak a bal hónalja, ami még szőrös (kicsikét látszik az is), meg a jobb hónalja, amit már ha épp csakhogy is, de elkezdett felborotválni... !! Pillanatnyilag behunyt szemmel áll a tükör előtt, és azon gondolkozhat vagy egy percig, hogy ["...na, én is most látom a hónom alját utoljára ilyen hosszú szőrzettel jó szőrösen jó egynéhány hétig..."] -- egy "pillanatnyira" elmélázott a nullás hajnyírógéppel való első két tolómozdulat után, a folytatás előtt... .

 

Te is így rakod össze magadban a látottakból ezt a néhány perces rövidke történetet???

 

Előzmény: Törölt nick (1259)