innovations Creative Commons License 2014.01.26 0 0 151304

Felesleges ezen a csat dolgon rugózni több okból is. Egyrészt mert már nincs gyártásban, másrészt pedig annak idején más sem csinált különbet. Tény, hogy ezt a préselt, zörgős csatot kicsit sokáig tartották gyártásban és csak 2010-ben cseréltek le végleg. Viszont a jelenleginél szerintem nem fogsz tudni jobbat mondani.

Annak ellenére pedig, hogy rendkívül jó ár érték arányúnak tartom a Steinhartot a párhuzam mégis felettébb szerencsétlen már csak azért is mert lássuk be, hogy semmilyen téren egy saját önálló gondolatuk sincs.

 

A linkelt Explorer cikkben írtak egyébként előfordulhatnak, semmi sem tökéletes, de bármelyik svájci márkát simán pellengérre lehetne ezen a módon állítani. Példának okáért amennyiben jó megnézel egy IWC-t azt fogod látni, hogy körülbelül olyan a kidolgozottsága mint mondjuk egy Poljotnak csak nem annyit kérnek érte.

Egyébként pedig a véletlen folytán épp a minap egy topic társ tulajdonába került pont egy Explorer I. Szerintem jól megfogjuk nézni aztán majd referálunk.

Zárszó gyanánt pedig egy autós hasonlattal élnék. Amennyiben jól megvizsgálod a német prémium márkák bármelyikét, fogsz látni érdekes dolgokat. Egy Lexusnál pedig akár még vicceseket is. Egy Jaguár pedig akár teljesen komolytalannak is tud tűnni.

Szóval semmi sem tökéletes, bárhogy is szeretnénk ne gondoljuk, hogy vannak ilyenek.

;-)

Előzmény: WiZARD (151252)