majdnemviking Creative Commons License 2014.01.25 0 0 329709

Sziasztok!

Tavaly már jelen voltam a fórumon, akkor egy A160-ast hajtott a feleségem. 

Az el lett passzolva, most viszont én szeretnék magamnak egy W210-est :)

Kb. 2 hónapja kezdtem újra olvasni a fórumot, egyenlőre csak csendes megfigyelőként.

Ezt az autót néztem ma, szeretném, ha mondanátok véleményt róla (bár a képek nem túl jók) http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=46347899

Én laikusként nem láttam semmi furcsát, kivéve, hogy relatíve kevés rozsda van rajta :) Vezetés közben ha finoman kezeltem a gázt, 2000 környékén elváltogatott (váltó S állásban), ha kicsit jobban nyomtam, akkor viszont 3000 környékén. A kickdownt is kipróbáltam, menet közben padlózva fordulat felugrott kb. a pirosig, majd kicsit lejjebb esett (kb. 400-at) és elváltott. Motor alapjáraton finoman járt, menet közben sem volt hangos. Futómű szintén csendes volt, fekvűrendűrökön sem kopogott-nyöszörgött.

Hétfőn kellene választ adnom, de szeretném az útmutatásotok alapján mégegyszer átnézni. Hol kellene jobban megnéznem pl. a folyásokat amik veszélyesek (drágán javíthatók), valamint az egyéb mechanikus dolgokat (gondolok ilyenekre mint pl. a tűzgyűrű stb.) Meg tudná esetleg valaki nézni, hogy ehhez a motorkódhoz milyen adagoló tartozik OM611.960/OM611.961? 

Bocs a hosszú bevezetőért.

Köszi