foxrudi Creative Commons License 2014.01.22 0 0 96535

Szia.

  Bemásolom neked mind a kettőt,így láthatod a különbséget.

   DIN 1.4301 -  AISI 304:

Ez az acél jól ellenáll a víznek és a vízgőznek, a levegő nedvességének, gyenge szerves és szervetlen savaknak (közepes hőmérsékletig). Széles körben felhasználható, például élelmiszeriparban, tejfeldolgozásban, sörgyártásban és borkészítésben, gyógyszer- és kozmetikai iparban, háztartási tárgyak és eszközök gyártásában, vegyi berendezések gyártásában, építőiparban, sebészeti eszközök gyártásában, konyhák és éttermek felszereléseinek gyártásában, mosdók és fürdőszobaberendezések gyártásában.

 

 DIN 1.4404,1.4435 - AISI 316L:

Ez az acél vegyszerekkel telített környezetben is korrózióálló. Felhasználható olyan vegyipari konstrukciókban, műszerekben és berendezésekben, amelyeknek ellent kell állniuk a különböző kémiai anyagok (elsősorban hangyasav, ecetsav, kénsav, foszforsav
) hatásainak. Tipikus felhasználási terület még az olyan berendezések gyártása, amelyek kapcsolatba kerülnek tengervízzel, illetve ipari festékekkel, lakkokkal, szulfidokkal. Továbbá alkalmazzák még a különböző vegyipari üzemekben és tejfeldolgozásban is.

 

Valszínű jó ez is,de én az utóbbit használom.Mellesleg belülről is bordás csövet nem ajánlok páracsőnek.

Előzmény: zsorsz (96525)