Törölt nick Creative Commons License 2014.01.21 0 0 8630

Az étterem azért egy kicsit más kategória. Senki sem viszi oda a karajt hogy neki azt süssék meg, de két szelet húson nem is bukhatsz annyit (akár súlyos tízezreket) mint egy szerelő által beszerzett alkatrészen. Még mielőtt a hozott gagyi alkatrészhez eljutnánk, lehet a szerelőtől tanácsot kérni hogy milyen márkájú alkatrészt vegyek.

 

Én megvehetném az első alkatrészt a szerelőtől azon az áron amit mond, mégsem teszem. A kályhát is az ebay-on vettem, mert miért ne vennék meg egy 500 €-ba kerülő kályhát 350 €-ért? (Újonnan bontatlan  csomagolásban).

 

Szerintem semmi baj a hozott alkatrészek beszereltetésével. Kérek egy árajánlatot a beszerelésre, és eldöntöm hogy ott szereltetem-e be az alkatrészt vagy nem. Akkora összegről ad a szerelő ajánlatot amekkoráról csak akar. 

 

A szerelő által biztosított alkatrésszel az a gondom hogy ő egy bizonyos alkatrész kereskedővel áll szerződésben és általában még arra az árra is rátesz. Az internet világában szinte biztos hogy jobb áron meg lehet venni ugyan azt az alkatrészt.