trakisbandi
2014.01.13
|
|
0 0
96083
|
Hali !
"Hoztam újat, ez pedig a hőmérsékletszabályozás. Semmiféle fogadókézség nem volt, gyakorlatilag maradt a lehülyézés"
Már nem tudom megállni, hogy beleszóljak.
Tudom még soha nem tettem,(én s újonc vagyok itt) de mindennek van határa. Én nem főztem még sok páleszt, de a desztilláció a munkám ( Nem szesz ). Az a probléma, hogy nem tudod,nem akarod tudni a fizikát olyan dolgokat magyarázol bele amik nem odavalók. A hőmérsékletszabályozás ahogy te hiszed sajnos nem úgy működik, vagyis nem sajnos , de nemúgy működik. Mikor elkezded melegíteni az elegyet emelkedik a hőmérséklete mindaddig amíg elkezd párologni (forrni) a
párolgás ugye hőelvonással jár !!!. Tehát hűti az elegyet így stabilizálódik a hőmérséklet, annyi pára képződik amennyi hőt viszel be a rendszerbe forrásponton (szerinted párolgás). Ha azt hiszed párolog az csak azért van mert te azt akarod, közben forr az anyag, mert párologtatással egy hétig főznél egy adag páleszt. Ha mérnéd a fenék hőfokát, meg a fej hőfokát is (hiteles méréssel) akkor, ha hinnél a fizikában biztosan megváltoztatnád a véleményed. Nem akarok tovább morgolódni, mert személyeskedésnek veszed, pedig mindenki másképp tudja a desztilláció mikéntjét, csak nem hiszed el, nem akarod elhinni mert szerinted nem úgy van. Nem nekem kell hinned, hanem, snapszmester, barkócza,körte51, bocsánat a többiektől, de sok-sok nevet sorolhatnák aki veled ellentétben nem ért a desztillációhoz (szerinted) mert nem hiszed el amit mondanak, és nem
hiszel a fizikában sem, tudod csak nem hiszed el.
Tisztelettel: Trakisbandi
|
Előzmény: Törölt nick (96030)
|
|