juhosttt Creative Commons License 2014.01.08 0 0 32318

Előre leszögezem, hogy NEM kötekedni akarok!

DE:

- Megint a 20 éves tapasztalattal dobálózni. :)

- Egy nem hitelesített oldalról venni a humbum mesét... Ha a weboldalamra ( http://juhostt.atw.hu ), odaírnám, hogy megtanítottam a nyulamat 2 lábon járni és pacsit adni, és a teljes tanítás folyamatát, akkor ezt is elhinnéd, mert mellette van pár szakirodalmi leírás? Vagy ehhez az oldal címében benne kell legyen a "nyúl" szó?

- Nem látol bele a nyúl gyomrába, nem mondja el, hogy ha nehézségi érzet van a hasába, mert alig bírja emészteni a sok szart amit elé tesznek, nem látod, hogy az egyes szervei mennyi zsírral vannak burkolva. ( pár dolgot levágás után láthatsz).

- igyál meg egy feles pálinkát, utána ne alkoholizálj sose. Vagy igyál meg minden nap 1 liter pálinkát, és utána 10 év múlva a májad és az agyad is roncs lesz, de mivel nem látol bele, így azt hiszed minden rendben van! (A nyúl csak 10-12 évig él, míg egy ember 50-90 évig, így arányosan kell pusztítani is!)

 

Még1x hangsúlyozom, hogy nem kötekedni akarok, csak megértetni, hogy attól hogy mi emberek pusztítjuk magunkat, nem szabad az állatainkat is ilyen sorsra juttatni! Attól hogy végtermék lesz, még joga van egészséges életet élni!.

Előzmény: pápailepketarka (32315)