ArGa Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6551

Miért nem egy olyan tömegkályha topik-ot nyitattál, hogy mondjuk

"Tömegkályha fórum, csak bennfenteseknek"

és akkor oda csak ti 3-4en írogatnátok egymásnak?

Az sokkal jobb ötlet lett volna!

 

Attól hogy akármilyen elvű attól még tömegkályha lesz, ha jól értem.

Tehát ide akkor is beírhatja, mert nem lesz off.

Az meg külön öröm számomra, hogy tisztázni akarjátok miről is szólhat ez a topik, amikor mindenki ide jön át a cserépkályhás kérdéseivel, pedig arra van egy külön topik, de állítólag az ide illik. A franc sem érti miért, mi köze van ehhez a témához.

Az is nem semmi, hogy nekem írtak páran, kérdést ímailba, mert sok kezdő már elkerüli ezt a topikot az itteni királyok miatt.

Mindenkinek van és legyen is joga ideírni. Ha nem tetszik akkor már más is írta, hogy nem kell olvasni azt a részt, vagy hozzászólot kerülni.

A válasz meg ne az legyen, hogy egy shop keretében majd megtanulhatja bárki.

Szépeket építettek és sokszor írtok jókat. Én ezért is olvasom a topikot, de jobb ezt a féle bizonygatást olvasni is, mint a régebbi sívár topikban a shop, meg az önreklám, meg a ’nem mondom meg, mert elrontod, aztán majd meghal valaki és az Én hibám lesz nem a Tied’-et olvasni. A tudásotok megvan, nem is vonom kétségbe.

Amíg a topik nyitója élt addig volt igazán élvezetes ez a topik. Volt élet benne. Aztán ellaposodott az előbb leírt 3 válaszra, meg a reklámra. Most a topik nyítója véleményére lennék kíváncsi,de sajnos azt már nem tudjuk meg.

Szerintem Ő is azt akarná, hogy az újítások maradjanak a témába, de ha nem akkor -még- Ő sem tilthatná meg, hogy nem így legyen.

Ettől még lehet egy workshopon találkozok majd valamelyikőtőkkel, mert tervezem.De úgy érzem attól meg ezen irányba továbbra sem változna meg a véleményem.

Előzmény: sancibácsi (6542)