neked semmi nem jó Creative Commons License 2014.01.06 0 0 193

Már 10 éve történt- de most olvastam el a hozzászólásokat. Ezért úgy döntöttem megosztom a velünk történt esetet.

Fiam arcán rengeteg tűhegynyi nedvedző lukacskák keletkeztek. Végig jártuk a magán klinikákat, a Bőr Klinikát,természetgyógyászokat,energia adó gyógyászokat, akupunturát és még sorolhatnám. Nem evett liszteset, tejeset, rostosat, majd éhen halt már szegény. Majd kétévi kínlódásunk volt. Teljesen véletlenül egyik tv csatorna egyik adásában- amit soha nem néztem, csak véletlenül oda kapcsoltam, s már el is kapcsoltam, mert ezt a műsort elég közönségesnek tartottam. De megütötte a fülemet, hogy egy hölgy bőr problémát említett, tehát azonnal visszakapcsoltam. Röviden: 20 év óta volt olyan problémája mint fiamnak, s a tahiti nonit említette, melytől rendbe jöt az arca bőre.

Röviden: azonnal megvettem az italt, a fiam másfél üveggel ívott meg,s láss csodát: meggyógyult a bőre! Mindig vannak kételkedők s csak a Jó Isten a megmondhatója, hogy valóban ettől gyógyult-e meg, de miután semmi más nem hozott eredményt,a noninak tulajdonítom a sikert.

Most egyébként a 20 éves unokám kínlódik, egy teljesen más problémával, ezért kezdtem kutatni a neten s találtam rá a fórumra.