juhosttt Creative Commons License 2014.01.03 0 0 32045

A Te stílusod nem mindennapi, én úgy érzem túl aggályos, esetenként pökhendi hangulatú, tudálékos, kioktató, még ha nem is írod le, de értelmezhető! 

 

Sztem félre érted! Én fiatalosan törekvő vagyok, Te pedig már nyugodt, lassabb tempójú! Ha valaki iszonyú nagy hülyeséget ír, akkor van h tényleg elszalad velem a ló és kicsit izé vagyok. De legalább beismerem!

Én se tudok mindent, ezért kérdezősködök, de ezt nem értem mért kell kötekedésnek venni...

Ilyen alapon én is mondhatnám, hogy egyedül Te kötöl bele a stílusomba! De mindössze arról van szó, hogy csak Te vagy az, aki igen is meg meri mondani, hogy én milyen vagyok! Én is olyan vagyok, hogy fel merem tenni azokat a kérdéseket, amik másban fel sem merülnek, v nem merik megkérdezni!

 

 

 

Hogy egy jó példát mondjak: A suliba mateknál mindig megkérdeztem a tanártól, h "ennek mi értelme van?"  A tanár már fel robbant volna az idegtől, de nem tudta megválaszolni... Azótak kb 6 év telt el, de a több 100 mi értelme van kérdésemből alig 4-5db-ra találtam értelmet. Vannak amelyeknek később lehet értelme, de számtalan dolognak nincs. Ezt csak azért írtam le, hogy érthető legyen, hogy nem kötekedni akartam a tanárral sem és itt sem, csak a dolgok apró részleteire is kíváncsi vagyok néha!

Előzmény: japipapi (32043)